У Черкаському міському центрі зайнятості відзначили переможців конкурсу відеороликів «Світ професій: дитячими очима». Участь у ньому взяли близько 150 школярів із усієї області. У своїх роботах вони розповіли про улюблену професію та її переваги.

Привітали переможців виконувач обов’язків Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко і директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

До нагородження переможців долучився і Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

Заступники директора ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тетяна Зорочкіна й Валентина Мовчан передали подарунки Тетяні Гончаренко, десятикласниці з Паланської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Уманщині, та дев’ятикласниці Дарині Ричці з Драбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів — гімназії імені С. Васильченка. Дівчата відзняли відеоролики про професію вчителя. На їх переконання, ця робота є відповідальною та важливою, оскільки педагог навчає, виховує та допомагає сформуватися молодій людині. Представники Черкаського національного запросили школярок стати студентами на один день, а після закінчення школи — на навчання для здобуття вищої освіти.

Вони побажали, щоб усі школярі здобули омріяну професію.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: Владислава Громенко, студентка 4-Ж ННІ української філології та соціальних комунікацій