Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримав гран-прі в номінації «Лідер міжнародної діяльності».

Це засвідченоспільним дипломом Національної академії педагогічних наук та інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України. Делегація Черкаського національного отримала відзнаку на відкритті Сьомої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти — 2016».

Виставка проходить у Київському Палаці дітей та юнацтва. Організовано її за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Це широкомасштабний професійний захід у галузі освіти, який представляє близько 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови, Естонії. Зокрема, 90 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 26 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 480 установ післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, а також професійно-технічні навчальні заклади, науково-методичний центр професійно-технічної освіти, виробники та постачальники засобів навчання, проекти, сучасні програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали.


 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького