Керівництво ЧНУ ім.Б.Хмельницького та адміністрація університетського гуртожитку №1 надіслали подяки батькам студентів.  

За активну роботу подякували голові студради гуртожитку Сергію Пастушенку, касиру Анні Шинкаренко. Відзначено також старост холів - Юлію Пархоменко, Бориса Канюку, Дарію Муравйову, Аліну Цимбалюк, Святозара Долинського, Світлану Біленьку, Наталію Блишню, Катерину Мадригелю, Інну Виноградову, Миколу Семененка, Дмитра  Костюка, Аліну Кривошею, Олеся Маланіча, Анну Яцюк, Олександра Щербова, Юлію Могилу.

За словами завідувача гуртожитку №1 Людмили Подкоритової, студрада працює ефективно. Студенти проводять суботники, опікуються благоустроєм свого гуртожитку, дбають про чистоту і порядок у кімнатах та на поверхах, про комфорт мешканців.

Студрадівці організували ремонтні роботи. За пропозицією студради встановлено два насоси та резервуари води, завдяки чому вдосконалено систему водопостачання. Зараз розглядаються нові проекти поліпшення умов життя студентів.

Студрада гуртожитку не обмежується фінансовими та побутовими питаннями, дбаючи й про дозвілля. Долучаються до загальноуніверситетських заходів, ініціюють власні, проводять різноманітні змагання.

— Наші студенти — люди небайдужі, активні. І в цьому велика заслуга їхніх батьків. Тому ми за підтримки керівництва університету надіслали їм подяки у різні куточкаи України — адже в гуртожитку живуть студенти з сусідніх із Черкаською областей і навіть із Бердянська. Спільними зусиллями ми змінимо наше життя на краще! — каже Людмила Іванівна.

 

 Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького